Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ванни мийні використовуються на всіх підприємствах громадського харчування для миття тари, посуду, кухонного приладдя та різного інвентарю. Також вони встановлюються в виробничих цехах і використовуються для миття овочів і напівфабрикатів.
Зазвичай виготовляються ванни з кількістю чаш від однієї до трьох, але можливе виконання і з більшою кількістю ємностей для мийки.
Стандартна глибина чаш варіюється в проміжку від 300 до 500 мм.
Якщо підведення води здійснюється знизу, в ванні передбачається отвір під змішувач, в протилежному варіанті отвір не робиться.
Також, можна виготовити ванну з нижньою полицею для зберігання різного інвентарю, пристінним бортом, бічними обшивками і орними або розсувними дверима.
Щоб виставити виріб в один рівень з іншим обладнанням, ванни комплектуються регульованими опорами.