Кількість
|
Вартість
|
||
|
Машини, розгортає тісто - обладнання для професійних робіт на кухнях закладів громадського харчування (ресторан, їдальня, кафешки, закусочні, готелі та інші). Можуть бути як ручні так і електричні. Дозволяють значно збільшити кількість вироблених виробів з тіста і збільшити дохід організаціі.Ручная тестораскаточная машинка італійської торгової марки «Imperia» моделі «Manual-Restaurant» - малогабаритне з невеликою вагою обладнання, що дозволяє встановити його в самих крихітних приміщеннях. Максимальний розлучення валків, які виконані зі зносостійкої, харчової нержавійки, становить 5мм, що дає можливість розкачати різне по товщині тісто. Тісто в агрегат подається зверху, що полегшує роботу. Валки мають довжину 220мм. Фіксатор має 10-ть позицій регулювання. Комплектуетcя ножем, нарізати локшину. Забезпечена зручною знімною ручкою. Габаритні розміри складають 300х220х250мм.Работать на даній машині дуже легко, без потреби купувати додаткові навички.