Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійна електрична сковорода - необхідне обладнання, яке здатне смажити, припускати, пасерувати, тушкувати у великій кількості рибні, овочеві, м'ясні продукти та затребуване підприємствами масового харчування (ресторани, їдальні, кафе та інші).
Сковорода перекидна електрична торгової марки «KOGAST» (Словенія), модель EKP-T7/40 SL, виконана з нержавіючої сталі марки AISI304 (каркас, кришка) і харчового чавуну (чаша). Кришка кріпиться петлею і піднімається пружиною. Має чималий обсяг чаші – 40 літрів. Працює в температурному діапазоні від +100 до +300 градусів. Розмір чаші – 710х430х210 мм. Є регулювальні ніжки для зручного встановлення на підлозі. Забезпечена термостатами, за допомогою яких встановлюється температура поверхні. При перегріві поверхні спрацьовують запобіжники, відключаючи нагрівання. Підключається до джерела струму 380В.
Професійне обладнання для кухні цього відомого виробника має міцні, якісні комплектуючі, простоту в користуванні та легкість в обслуговуванні. Дані параметри підтверджують його тривалий термін служби.