Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійний шприц для набивання ковбас FROSTY EVS-15L об'ємом 15 літрів. Поршень із клапаном для повітря. Приготовлений на професійній м'ясорубці фарш завантажується в бункер. Фарш вичавлюється поршнем. На кінці знаходиться вирва, на яку надягається оболонка для ковбаси. Для шприцювання використовуються насадки з діаметром, що відповідає розміру оболонки.
У комплекті даного шприца чотири насадки різного діаметру, що дозволяє приготувати і тонкі сосиски (Ø 1,6 см) та сальтисон (Ø 3,8 см), електрична педаль. Варіатор швидкості. Шприц ковбасний дозволяє приготувати фірмові ковбасні вироби у ресторанах, кафе та спеціалізованих м'ясних магазинах.