Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шафа шокової заморозки Frosty BCF 40 - це спеціалізоване холодильне обладнання з технологією шок-фризер для прискореного охолодження та глибокого заморожування харчової продукції.
Шокер вміщує 10 гастроємностей GN 1/1 (530х325 мм) або листів 600х400 мм. Відстань між рівнями – 70 мм. Оснащений 4 циклами роботи.
Теоретична продуктивність апарату шокової заморозки:
- в режимі охолодження від +70 до +3 ° C всередині продукту: 40 кг за 90 хвилин;
- в режимі заморозки від +70 до -18 ° C всередині продукту: 28 кг за 240 хвилин.
У комплект поставки входить термощуп, що дозволяє відстежувати процес охолодження.
Корпус виконаний з нержавіючої сталі.
Шокер ефективно працює при температурі навколишнього середовища до +43°С.