Кількість
|
Вартість
|
||
|
Газові плити дозволяють проводити різноманітну теплову обробку (прожарювання, бланшування, варіння, тушкування, запікання) продуктів. Необхідні у гарячих цехах барів, ресторанів, кафе, закусочних та багатьох інших закладів масового харчування. Перевага газових плит над електричними: можливість швидкої зміни інтенсивності роботи конфорки; більш висока швидкість нагрівання посуду за рахунок більшої температури полум'я; нижчі витрати на експлуатацію плити.
Газова плита Kogast PST67/P виробництва Словенії укомплектована 6 конфорками. Плита на відкритій базі, без духової шафи, із зручною полицею для зберігання інвентарю. Виконання плити – нержавіюча сталь, решітки над конфорками виготовлені з чавуну. Контроль за кожною конфоркою здійснюється окремим перемикачем. Регулювання по висоті та встановлення в рівень з рештою обладнання здійснюється за допомогою регулювальних опор. Ззаду плита оснащена невеликим бортиком, що дуже зручно при пристінному розташуванні плити.