Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ефективність роботи закладів громадського харчування багато в чому залежить від швидкості приготування їжі. Професійна овочерізка вирішує проблему швидкої нарізки продуктів для супів, салатів і гарячих страв.
Універсальна овочерізка подрібнює сирі і варені овочі, фрукти, морепродукти.
Великий вибір ріжучих інструментів дозволяє зробити нарізку продуктів практично будь-якої форми.
Для ресторанів, кафе і їдалень необхідна овочерізка промислового типу. Цей пристрій справляється з великими обсягами обробки.
Корпус виконаний з пластика. 2 отвори: Ø 60 мм і овал 155 х 63 мм.
Овочерізка FROSTY VC30MV поставляється в комплекті з чотирма дисками для нарізки:
- терка 3 і 7 мм
- слайси 2 і 4 мм