Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кожен заклад, що готує різні страви для великої кількості клієнтів, має в своєму арсеналі безліч шедевральних рецептів з присутністю різноманітного перемеленого продукту. Тому придбання професійних м'ясорубок в готелі, піцерії, дитсадки, школи, санаторії, Ресторани, спеціалізовані крамнички та інші заклади, просто необхідність, що дозволяє економити часовий робочий відрізок і радувати відвідувачів (споживачів) смачними шедеврами в необмеженій кількості.
Перемелює електромашина відомого торгового італійського виробника Sirman з моделлю, названою TC22E (380) Normale, оснащена системою «Enterprise». Максимальна за годину продуктивність досягає 200 кілограм. Двигун вентильований (має велике значення при тривалості його роботи). Корпус м'ясорубки-анодований алюміній. Масло ванночки омиває редуктор, продовжуючи роботу агрегату. Полірований литий чавун-матеріал шнека і горловини. Ріжучі деталі зі сталі, не схильної до іржавіння. Діаметр отворів решітки 4,5 мм. Максимальне енергоспоживання всього 800 Вт за шістдесят хвилинок, при підключенні до напруги 380В. важить електричний агрегат 23 кілограми. Розмір габаритів якісної машини становить 440мм (довжина), 215мм (ширина), 520мм (висота). Прогумована основа забезпечує стійкість.