Кількість
|
Вартість
|
||
|
Якщо Ваше підприємство або домашнє господарство так чи інакше пов'язане з переробкою м'яса, то вам, практично напевно, знадобиться промислова м'ясорубка. Професійна м'ясорубка-машина для подрібнення м'яса, риби, птиці, виготовлення фаршу для подальшого використання в торгівлі або приготуванні страв. Вона буде необхідна на кухнях в хінкальних, ресторанах та інших закладах громадського харчування, і скрізь, де потрібна велика кількість перемеленого м'яса. Принцип пристрою і роботи всіх промислових м'ясорубок однаковий. М'ясорубка складається з корпусу, робочої камери, в якій відбувається обробка м'яса, шнека, за допомогою якого м'ясо проштовхується до ножів, проходить крізь ножі і решітки, далі готовий фарш виходить в сторону розвантаження.