Кількість
|
Вартість
|
||
|
Електрична м'ясорубка Everest TC 12E (220) настільного типу призначена для помелу будь-якого м'яса і отримання фаршу. Компанія Everest (Еверест) є одним з лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок. Серія ТС 12 розроблена для потреб сучасних м'ясних магазинів, готелів, ресторанів і невеликих торгових точок. Корпус м'ясорубки Everest TC 12 зроблений з полірованого алюмінію. Бункер, лоток для м'яса і ріжучий вузол виконані з харчової нержавіючої сталі 18/8, що виключає потрапляння домішок в продукти. Самозагострювальні ножі компанії Salvinox "Enterprise System" (шнек, ножі, решітка D = 6 mm) забезпечує ідеальне різання і довговічність. Контактуючі з продуктами змінні деталі легко розбираються для належного очищення. Поставляється з вентильованим двигуном в корпусі з нержавіючої сталі з безшумним редуктором, сталевий спіральний механізм в масляній ванні. Машина виготовлена відповідно міжнародним гігієнічним правилам і стандартам безпеки і попередження від нещасних випадків. Контроль на кожному етапі складання м'ясорубки Everest TC 12 гарантує найвищу якість.