Кількість
|
Вартість
|
||
|
Електричні машини, що очищають від шкірки моркву, картоплю, буряк, використовуються підприємствами, що забезпечують споживача готовим харчуванням. Працюють за принципом зняття з коренеплодів шкірки абразивним диском, що обертається у воді. Чорні глибокі точки, що залишилися, дочищаються вручну. Очищення (мезга) по шлангу стікають у каналізацію. Цей безпечний для працівників модельний ряд електромашин виконаний з високоякісної нержавіючої сталі.
Тривалість циклу очищення в картоплечистці виробника кухонного обладнання «FROSTY» з назвою моделі «HLP-15» (до 240 хвилин) підбирається в залежності від коренеплодів, що очищаються. Максимальне завантаження машини становить 15 кілограм, а продуктивність до 300 кілограм за годину. Розміри габаритів, заявлених виробником, становлять 600ммх440ммх1075мм. Підключається для роботи до електроживлення з однією фазою – 220В. Витрачає 750 Вт за годину. Вага машини досить невелика - 23 кілограми. Оснащена вбудованим таймером.