Кількість
|
Вартість
|
||
|
Контрольований процес бродіння тестових заготовок перед випіканням називається расстойкой. Розпушувачем тесту є що виділяється при цьому процесі вуглекислий газ, що навіть зумовлено збільшення обсягу заготовок в два - два з половиною рази. Оптимальні для вистоювання умови - 33 градуси - 40 градусів (атмосферна температура), 75 - 80 відсотків (вологість) .Тупікового типу двухдверная, з електромеханічним управлінням, Розстоєчні (на два візки) камера торгової італійської марки «Italbakery» з названої моделлю «CLA CR 2P 2C 4060 »має оснащення з алюмінію і оснащена підлогою. Її внутрішня місткість - два візки, під дека, розміром 400ммх600мм (GN1 / 1). Температурний, що встановлюється діапазон +30 градусів - + 70градусов. Розміри розстоїчної агрегату за габаритами - 1540мм (довжина) x960мм (ширина) x2300мм (висота). Робоча електричне трифазне підключення - 380 з годинниковим використанням електроенергії 3,50 кВт. Важить професійний агрегат двісті чотири кілограмма.Данная Розстоєчні камера - обладнання, без придбання якого неможлива робота кондитерського або хлібопекарського виробництва. Створить ідеальні для розморожування умови і дозволить контролювати расстойку тесту.