Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фритюрниця – це професійне кухонне обладнання, яке дозволяє обсмажувати різноманітні кулінарні вироби шляхом занурення їх у великий обсяг гарячої олії. В результаті приготування, страва набуває хрумкої золотистої скоринки, при цьому зберігає достатньо вологості і виходить особливий ароматний смак. Апарат використовують у кафе, барах, ресторанах та фаст-фудах для приготування різноманітних страв: чіпси, картопля фрі, гриби, овочі, м'ясо, рибу (у клярі та без нього), курячі ніжки та крильця, біляші, пончики, пиріжки.
Двопостова фритюрниця для підлоги складається з ємностей, які щільно накриваються кришкою, знімними кошиками і блоку управління. Сталевий міцний кошик обладнаний термоізольованою ручкою. Апарат легко розбірається для санітарної обробки. Корпус виконаний із високоякісної нержавіючої сталі. Терморегулятор дозволяє встановлювати температуру олії від +100 ... +190 ° С, а аварійний термостат необхідний для захисту від роботи без олії. У нижній частині робочого об'єму розташований кульовий клапан для зливу відпрацьованого масла, комплектується кошиком розміром 145x345x100 мм, 2 ванни об'ємом 4-5 л кожна на закритій базі кран для зливу олії. Шарнірне закріплення нагрівальних елементів дозволяє їх піднімати і легко проводити очищення робочих ємностей. Термічні запобіжники запобігають перегріву фритюрниці, а мікровимикач перешкоджає некоректній установці гастроємностей.