Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фритюрниці виробничі - одна з різновидів обладнання для професійної кухні, за допомогою якого можна готувати різні продукти у фритюрі (гарячому маслі) в великих кількостях. Затребуване закладами масового харчування (фаст-фудами, ресторанами, кафе, їдальнями та іншими), які заявляють в своєму меню котлети «по-київськи», пончики, картопля "фрі", фрукти і другое.Фрітюрніца електрична Kogast EFT7 / 14 виконана з зносостійкого нержавійки . Має у своєму розпорядженні однієї ванною, місткістю 15 літрів. Злив масла здійснюється за допомогою спеціального клапана. Температурний, робочий режим регулюється за допомогою терморегулятора і коливається від +50 до +190 градусів. Візуально контролювати роботу допомагають світлові індикатори. Безпечну роботу забезпечить датчик, який заблокує нагрів ТЕНів при перегріванні або недостатній кількості масла. Нагрівальні елементи кріпляться на шарнірах, що полегшить безпечне очищення. Комплектувати апарат однієї сталевої дротяної кошиком. Кошик з приготованим продуктом утримується спеціальним фіксатором над ванною. Установка на підлозі на регульовані по висоті опорні ніжки. Габаритні розміри складають 400х700х900мм. Підключення до джерела електроживлення 400В.Агрегат простий в експлуатації, відрізняється міцністю конструкцій з якісними внутрішніми компонентами. Габаритні розміри складають 400х700х900мм. Підключення до джерела електроживлення 400В.Агрегат простий в експлуатації, відрізняється міцністю конструкцій з якісними внутрішніми компонентами. Габаритні розміри складають 400х700х900мм. Підключення до джерела електроживлення 400В.Агрегат простий в експлуатації, відрізняється міцністю конструкцій з якісними внутрішніми компонентами.