Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фритюрниця - це професійне кухонне обладнання, яке дозволяє обсмажувати різноманітні кулінарні вироби у великій кількості гарячої олії. Апарат використовують у кафе, барах, ресторанах та фаст-фудах для приготування різноманітних страв: чіпси, картопля фрі, гриби, овочі, м'ясо, рибу (у клярі та без нього), курячі ніжки та крильця, біляші, пончики, пиріжки. Двопостова фритюрниця складається з ємності, яка щільно накривається кришкою, знімного кошика та блоку управління. Дана модель з двома ваннами кожна на 4 літри.
Сталевий міцний кошик обладнаний термоізольованою ручкою. Апарат легко розбирається для санітарної обробки.. Корпус виконаний із високоякісної нержавіючої сталі. Електронна панель управління знаходиться з переднього боку апарата. Включається фритюрниця терморегулятором, плавне регулювання нагрівання від 60 до 190 °С. "Холодна зона" запобігає перегріву олії, що дозволяє довше її використовувати без заміни. Об'єм становить 6 л.