Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поверхня для смаження FROSTY FGE550 (гладка) з розміром поверхні для смаження 550х350 мм, має настільний тип розміщення та практично повністю замінює звичайну сковороду. Поверхня для смаження використовується для приготування риби, стейків, а також для інших страв з безпосереднім контактом гарячою поверхнею на кухнях барів, кафе, ресторанів, їдалень, фаст-фудів, інших закладів харчування. Поверхня FROSTY (Італія) може працювати як самостійне обладнання або входити до складу технологічної лінії.
На лицьовій панелі апарату знаходиться терморегулятор (1 шт.), який дозволяє задавати температуру +50…+300°С смаження продуктів, а термостат оберігає поверхню від смаження від перегріву. Робоча поверхня – нержавіюча сталь та з бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру.
Особливості:
• Корпус апарату виготовлений нержавіючої сталі, міцний та термостійкий;
• Під час включення агрегату до мережі спрацьовує сигнальний індикатор, що позначає його готовність до роботи;
• Устаткування встановлене на антиковзких ніжках;
• Швидке нагрівання поверхні відбувається завдяки роботі потужних ТЕНів;
• Безпека та простота в експлуатації, нескладне гігієнічне чищення та догляд;
• Корпус апарату виготовлений нержавіючої сталі, міцний та термостійкий;
• Під час включення агрегату до мережі спрацьовує сигнальний індикатор, що позначає його готовність до роботи;
• Устаткування встановлене на антиковзких ніжках;
• Швидке нагрівання поверхні відбувається завдяки роботі потужних ТЕНів;
• Безпека та простота в експлуатації, нескладне гігієнічне чищення та догляд;