Кількість
|
Вартість
|
||
|
Машини, розгортає тісто - обладнання для професійних робіт на кухнях закладів громадського харчування (ресторан, їдальня, кафешки, закусочні та інші). Можуть бути як ручні так і електричні. Дозволяють значно збільшити кількість вироблених виробів з тіста і збільшити дохід організаціі.Ручная тестораскаточная машинка української торгової марки «КИЙ-В» моделі «ТР» - малогабаритне з невеликою вагою обладнання, що дозволяє встановити його в самих крихітних приміщеннях. Максимальний розлучення валків, які виконані зі зносостійкої, харчової нержавійки, становить 12мм, що дає можливість розкачати різне тісто. Тісто в агрегат подається зверху, що полегшує роботу. Валки мають довжину 400 мм. Працювати на даній машині дуже легко, без потреби купувати додаткові навички.