Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійні тістомісильні машини призначені замішувати дріжджове або будь-яке інше, вологістю понад 50 відсотків, тісто, що використовується для виготовлення булочок, пиріжків, хліба та іншої продукції в різних пекарнях.
Тістоміс спіральний з варіатором швидкості (швидкість обертання спіралі 150 та 200 об/хв.) та незнімною діжею об'ємом 21 л замішує за цикл до 12 кг тіста. Швидкість обертання діжі 12 та 20 об/хв. Ланцюговий привід діжи, без редуктора, двигун з інверторним керуванням. Кришка оснащена мікровимикачем. Захисна сітка діжи та спіраль тістомісу виготовлені з нержавіючої сталі. Корпус – пофарбована сталь. Очищення машини легке, а обслуговування просте. Стійко стоїть на масивних міцних ніжках. Оснащений таймером на 30 хвилин та кнопкою аварійної зупинки.