Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тістомісильна машина використовується для замісу тіста у хлібопекарнях, кондитерських цехах, піцеріях та підприємствах громадського харчування. Процес замішування здійснюється автоматичним способом, тому знижуються витрати на ручну працю, з'являється можливість випуску великого обсягу продукції. Готове тісто матиме однорідну консистенцію.
Тістоміс італійського виробника професійного обладнання PizzaGroup - одношвидкісний агрегат з незнімною чашею та непідйомною робочою частиною. Забезпечений спіральним органом, що замішує тісто. Всі частини, що торкаються харчових продуктів, виготовлені з нержавіючої сталі. Корпус пофарбований високостійкою фарбою. Діжа закривається зверху сітчастою кришкою з нержавіючої дроту. Об'єм діжи - 7 л. Максимальне завантаження – до 6 кг тіста.