Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійні тістомісильні машини призначені замішувати дріжджове або будь-яке інше, вологістю понад 50 відсотків, тісто, що використовується для виготовлення булочок, пиріжків, хліба та іншої продукції в різних пекарнях.
Одношвидкісна (185 оборотів за хвилину) тістомісильна професійна машина торгового італійського виробника FROSTY має незнімну двадцятилітрову діжу (вміщує до 12 кг тіста). Нержавіюча високоякісна харчова сталь – матеріал усіх робочих органів, що стикаються з продуктом. Корпус із фарбованої сталі. Має механічний захист від деталей, що обертаються. Кришка оснащена мікровимикачем. Замішуючий орган – спіраль. Очищення машини легке, а обслуговування просте. Стійко стає на масивних міцних ніжках.