Кількість
|
Вартість
|
||
|
Слайсерами названі електромашини, що допомагають швидко і без проблем зробити нарізку ковбасних та м'ясних виробів, різноманітного сиру або сирного продукту з виходом красивих, однаково нарізаних шматочків (миттєво та безвідходно). Може бути використаний слайсер у закладах громадського харчування, супермаркетах або спеціальних магазинах, що продають м'ясні або сирні вироби.
Професійної серії машина відомого торгового італійського виробника «Sirman» з моделлю, названої «Mantegna 350 VCO Top СЕ Prof.» відмінна компактністю, невибагливістю в обслуговуванні та легкістю. Невидимі кути та болтові з'єднання (плавність силуету). Корпус скибки - анодований алюміній. Двигун вентильований (надає велике значення при тривалості його роботи). Розташування, що має спеціальний захист (виключення травм), і виконаного зі сталі, що не піддається іржавінню, ножа трохи похилий. У діаметрі ріжучий механізм 350мм і здатний нарізати необхідний продукт з максимальною товщиною 30мм. Заточення автоматичне, вбудованим спеціальним пристроєм. Ковзання каретки з ходом 310мм по втулках, що самостійно змащуються. Між лезом та ножем відстань 48мм. Рукоятки з алюмінію. Кожух, що прикриває тримач робочого столу, що демонтується. Розміри лотка 280мм х260мм. Максимальне енергоспоживання всього 370 Вт за шістдесят хвилин, при однофазній напрузі, що підключається 220В. Важить електричний агрегат, що ламає, 37 кілограм. Розмір габаритів машини складає 667мм (довжина), 520мм (ширина), 652мм (висота). Блокування продуктів забезпечує знімна скоба. Гумова основа телескопічних алюмінієвих ніжок забезпечує стійкість.