Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пристрій для приготування ковбасок (ковбасний шприц) проводиться з двома видами завантаження м'яса (фаршу) - горизонтальних і вертикальних. Вони користуються попитом в закладах масового харчування (їдальні, ресторани, паби, кафе та інші), на невеликих виробництвах, в цехах відділів супермаркетів з продажу готових страв. Використовуються при наповненні необхідним вмістом різних видів ковбасок. Таке пристосування економить багато часу поваров.Механіческій шприц для виробництва смачних ковбасок італійського торгового виробника професійного обладнання «Frosty» модель «SH - 3» завантажується горизонтально. Принцип роботи механічний. Прочнейший циліндр і сам корпус зроблені з високоякісної, зносостійкої нержавіючої сталі. Шліфування сталь, піддана загартуванню - матеріал зубчастої передачі. Оснащений одношвидкісний апарат нержавіючими насадками, діаметром 16мм, 22мм, 32мм і 38мм. Циліндр вміщує три літри продукту. Габаритні розміри складають 470x230x240мм.Простота в експлуатації, легкість в очищенні, економічність в роботі - основні характеристики даного агрегату.