Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ідеальна технологія для ресторанів із системою обслуговування a la carte.
Винятково підходить для приготування поза годинами пік.
Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв.
Спосіб приготування їжі за системою SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети та обладнання, яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження незайманого оригінального смаку інгредієнтів.
Однією з найбільших переваг цього є найменша втрата ваги продуктів стосовно часу приготування.
У буквальному перекладі це «приготування без повітря», тобто. під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці та приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням та регенерацією. Ця технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці та збільшення терміну зберігання.
При производстве продуктов по технологии SOUS VIDE срок годности у большинства из них будет составлять как минимум 5 дней, включая день производства и потребления. Однако некоторые продукты могут храниться дольше.