БЮДЖЕТНИМ ОРГАНІЗАЦІЯМ ВІДВАНТАЖУЄМО ОБЛАДНАННЯ БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Каталог
Укр

Ідеальна технологія для ресторанів із системою обслуговування a la carte.
Винятково підходить для приготування поза годинами пік.
Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв.
Спосіб приготування їжі за системою SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети та обладнання, яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження незайманого оригінального смаку інгредієнтів.
Однією з найбільших переваг цього є найменша втрата ваги продуктів стосовно часу приготування.

У буквальному перекладі це «приготування без повітря», тобто. під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці та приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням та регенерацією. Ця технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці та збільшення терміну зберігання.

При производстве продуктов по технологии SOUS VIDE срок годности у большинства из них будет составлять как минимум 5 дней, включая день производства и потребления. Однако некоторые продукты могут храниться дольше.

Виробник Frosty
Модель SV120
Матеріал нерж.сталь + пластик
Висота, мм 290
Напруга, В 220
Потужність, кВт 1.5
Довжина, мм 145
Ширина, мм 185
Температурний режим, °C +5...+99
Обсяг, л 30
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах

Прилад SOUS VIDE FROSTY SV120

Артикул: 12143
11 240 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
В кредит
Замовити швидко
  • Доставка в відділення перевізника "Нова пошта".
  • Адресна доставка перевізником
  • Доставка найманим транспортом

Більше інформації про доставку

  • Оплата за безготівковим розрахунком
  • Оплата у відділенні Нової Пошти при отриманні товару
  • Передоплата на картку ПриватБанку

Гарантія 12 місяців

Вгору