Кількість
|
Вартість
|
||
|
Конвекційні печі з зволоженням BAKERLUX™ розроблені для оптимізування результату більшості основних процесів випічки. Печі BAKERLUX™ поєднують ефективність з основним набором функцій: Печі BAKERLUX™ - Ефективні, тому що гарантують максимальну рівномірність готування в умовах будь-якого завантаження, і Прості, оскільки були розроблені за участю шеф-кухарів, які відібрали найнеобхідніші функції, без надмірностей. Надійність, простота, безпека та гігієнічність – ось основні характеристики печей BAKERLUX™.
Особливості:
• Блокування довільного відкриття дверцят у позиціях 60°-120°-180°
• Protek.SAFE™ - Зовнішня поверхня печі не нагрівається
• Регульовані по висоті ніжки
• Знімне внутрішнє скло дверей для полегшення очищення
• Висока міцність дверного замка з вуглецевого волокна
• AIR.Plus - Автоматичний реверс двигунів у поєднання з високою швидкістю вентиляторів
• STEAM.Plus - Миттєве створення вологості в камері готування при температурі від 90°C
- Збереження до 99 програм користувача
- 9 кроків випікання
- Можливість присвоєння імені, номера та зображення збереженим програмам
- DATA DRIVEN COOKING: збір даних, обробка інформації, аналіз режимів роботи та надання персональних рекомендацій
- Технологія AIR.Plus:
- Вентилятори з реверсивним рухом
- 2 швидкості повітряних потоків, що встановлюються оператором
- Технологія DRY.Plus: вилучення вологості із камери печі
- Технологія STEAM.Plus: комбі-режим, комбінована випічка конвенція + пар (0-20-40-60-80-100%)
Теплоізоляція та безпека:
- Технологія Protek.SAFE™: Максимальна ефективність та безпека при роботі (зовнішня поверхня печі та скла дверей не нагрівається)
- Гальмування мотора для запобігання втратам енергії при відчиненні дверей