Кількість
|
Вартість
|
||
|
Піч конвекційна Unox XEBC10EUE1RM серії BAKERTOP MIND.Maps™ ONE призначена для випічки хлібобулочних та кондитерських виробів на підприємствах громадського харчування та торгівлі, у пекарнях та кондитерських. Модель оснащена електронним керуванням і вбудованим у двері світлодіодним підсвічуванням. Внутрішнє скло, що легко відкривається, полегшують чищення і забезпечує максимальну гігієну. Камера із закругленими кутами виконана з нержавіючої сталі AISI 304, напрямні - із профільованої сталі, дверний замок - із високоміцного самозмащувального технополімеру, внутрішній штифт дверної ручки - із вуглецевого волокна.
Режими випічки:
- Конвекція: від 30 до 260 °C
- Конвекція + пара: від 35 до 260 ° C, STEAM.Maxi від 30 до 90%
- Конвекція + пар: від 48 до 260 °C, STEAM.Maxi від 10 до 20%
- Пар: від 48 до 130 °C, STEAM.Maxi 100%
- Конвекція + сухе повітря: від 30 до 260 ° C, DRY.Maxi від 10 до 100%
- Випічка з датчиком температури та функцією DELTA T з мікрощупом
- Датчик температури Single Point
- Попереднє розігрівання (максимальна температура): 260 °С
Додаткові функції та автоматичне програмування випічки:
- MIND.Maps™ : графічне зображення процесів випічки, що складаються з нескінченної кількості кроків, одним простим рухом
- Збереження до 384 програм користувача
- Можливість присвоєння імені, номера та зображення збереженим програмам
- Збереження назви програми будь-якою мовою
Розподіл повітря в камері:
- Технологія AIR.Maxi™:
- Вентилятори з реверсивним рухом
- 4 програмовані швидкості повітряних потоків, що встановлюються оператором
- 4 програмованих напівстатичних положень вентилятора, що встановлюються оператором
Управління кліматом у камері:
- Технологія DRY.Maxi™:
- Швидке вилучення вологості з камери, яке встановлюється оператором
- Випікання з вилученням вологості 30-260 °С
- Технологія STEAM.Maxi™:
- Випікання на пару 35-130 °C
- Комбінована випічка конвенція + пара 35-260 °C
- Технологія CLIMALUX™:
- Точні датчики вимірювання вологості всередині камери
- Автоматична активація подачі пари або її видалення
Теплоізоляція та безпека:
- Технологія Protek.SAFE™:
- Максимальна ефективність та безпека при роботі (зовнішня поверхня печі та скла дверей не нагрівається)
- Гальмування мотора для запобігання втратам енергії при відчиненні дверей
- Подвійне скління дверей
Автоматична система миття:
- Технологія Rotor.KLEAN™:
- 4 автоматичні програми миття
- Вбудований контейнер для миючих засобів DET&Rinse™
Відкриття дверей:
- Блокування довільного відкриття дверцят у позиціях 60°-120°-180°
Допоміжні функції:
- Візуалізація залишкового часу випічки
- Режим теплової шафи «HOLD»
- Безперервна робота печі "INF"
- Одиниця вимірювання температури у °C або °F
- Інтегроване підключення WI-FI
- Додаток для контролю роботи печі зі смартфона
- Система аналітики та рекомендацій персоналізованих рецептів
Технічні деталі:
- 7”-дюймовий ємнісний сенсорний екран панелі керування із захистом IPX5
- Система самодіагностики проблем та несправностей
- Обмежувач температури для безпеки
- Ємність для збору рідини з під'єднанням до зливу та постійним стоком, навіть при відкритих дверях
- Високопродуктивні круглі нагрівальні елементи
- Контактний сенсор дверей
- Захисний температурний термостат
- Невелика вага - надійна конструкція завдяки застосуванню інноваційних матеріалів.