Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мінібарами називають професійне обладнання, за допомогою якого корисно оснащують інтер'єр готельних (готельних) номерів, лікарняних (санаторних) кімнатах, а так же закладів масового обслуговування готовою продукцією - кафешки, ресторани, бари з метою збереження і охолодження поживних продуктів і напоїв. З охолоджуючої вбудованою камерою мінібар торгового італійського виробника «FROSTY» з моделлю, названої конструкторами «BC-46» має оснащення корпусу з висококласного металу, пофарбованого якісної, чорного кольору, фарбою. Внутрішня частина пластикова. Внутрішня місткість агрегату становить 46 літрів. Оснащений внутрішній підсвічується обсяг однієї полицею, розміром 380ммх190мм. Дверцята глуха розорювати. Максимально досяжна температура внутрішнього охолодження +4 градуси (мінімум +10 градусів). Розміри шафи холодильного (минибара) за габаритами - 445мм (довжина) x470мм (ширина) x450мм (висота). Електричне однофазное робоче до мережі підключення - 220 з годинниковим споживанням електроенергії 0,07 кВт. Важить професійне холодильне обладнання дванадцять кілограм.