Кількість
|
Вартість
|
||
|
Агрегат для копчення української торгової марки «КИЙ-В» модель «КП-Г-5» призначений для копчення невеликої кількості риби, сала, м'яса та іншої продукції в побуті, на природі, кафе, ресторанах, де користуються попитом свіжі копченія.Снабженная гідрозатворів камера запобігатиме потраплянню сильних запахів у приміщення. Продукт, що піддається копчення, може бути розташований як в горизонтальному, так і вертикальному положеннях. Решітка для укладання продуктів має п'ять рівнів, що дозволяє заповнити весь всередині камерний обсяг і зроблена зі зносостійкої нержавіючої сталі. Габарити коптильного шафи складають 440х290х440мм, а внутрішній розмір - 390x240x400мм. Правильно виконана конструкція ручок виключає дотик рук до розігрітій поверхні. Агрегат простий в експлуатації і обслуговуванні і прослужить довгий термін, завдяки спеціальному пристрою днища. Є можливість розігрівати апарат від електричного барбекю, моделі «ШБ - 6». У комплектацію з агрегатом входять піддон для збору жиру, п'ятирівнева решітка і гачечки для підвішування продукту в кількості 16-ти штук.Коптільное обладнання будь-якого розміру і будь-якої складності може бути зроблено за власними ескізами замовника.