Кількість
|
Вартість
|
||
|
Максимальне завантаження – 10 кг.
Картоплеочисна машина очищає шкірку з картоплі, моркви та інших коренеплодів механічним способом. Процес здійснюється завдяки тертю продукту з абразивним дном та стінками. Під час роботи апарату вода змиває залишки очищеної шкірки з коренеплодів. Ступінь та тривалість очищення можна визначити візуально.
Перед очищенням продукт повинен бути калібрований і мати приблизно однаковий розмір, форму. Результат очищення становить близько 90% очищеного продукту камери. Залишок шкірки може бути у поглибленнях і дефектних ділянках коренеплода. Кількість відходів залежить від сезонності та якості продукту.
По завершенню роботи вода та шкірка зливаються через спеціальну трубку. Готовий та очищений від шкірки продукт вивантажується у попередньо підготовлену ємність.
Важливо! Картоплечистку при установці необхідно розміщувати над каналізаційним трапом або трохи вище рівня каналізації.