Кількість
|
Вартість
|
||
|
Агрегати, які готують гарячий шоколад, невід'ємне обладнання для сучасних закладів з масовим споживанням (кафешки, кафетерії, готелі, готелі, бари, ресторанчики та інші). Значно підіймають рейтинг і підвищують рентабельність, збільшуючи масовість споживання. На даній машині так само є можливість приготування і зберігання глінтвейну, чаю, кави та інших напоїв, що вживаються в гарячому вигляді.
Електрообладнання, що готує гарячий, смачний шоколад, італійської торгової марки «Quamar» модель «С-1» має блискучий з нержавіючої сталі корпус і кришку зі зручною ручкою. Оснащено стійким до ударів, зйомним контейнером (колбою), об'ємом 4-ри літра, з обертовими лопатями у вигляді весла для перемішування, зручним краником і підставкою під посуд, що запобігає крапельному розбризкуванню. Температура встановлюється максимально до +90 ° C за допомогою плавного, ручного термостата. Є сигнальна лампа, кнопка зупинки мотора. Комплектується тефлоновим шпателем. Габаритні розміри 220х220х450мм, підключається до живлення електроенергією 220В.