Кількість
|
Вартість
|
||
|
Промислова електрична плита – це найбільш затребуваний вид обладнання на кухні підприємства громадського харчування. За допомогою електроплит можна виконати практично всі процеси теплової обробки продуктів харчування (варіння, смаження, гасіння, бланшування, запікання). Конфорки електроплит виготовляються з чавуну (габаритний розмір кожної конфорки - 295х417 мм) і, для зручності використання, утворюють суцільну поверхню. Завдяки цьому для приготування їжі можна використовувати наплитний посуд будь-яких розмірів.
Єдиним мінусом цих плит є повільна швидкість нагрівання конфорок. Тому протягом робочої зміни плиту не рекомендують вимикати повністю, а підтримувати температуру в межах 1/3 потужності конфорок, щоб цей недолік виключити.
Електричні перемикачі оснащені світловими індикаторами, що дозволяють візуально контролювати процес конфорок. Регулювання обладнання по висоті здійснюється регульованими опорами.
Електричні перемикачі оснащені світловими індикаторами, що дозволяють візуально контролювати процес конфорок. Регулювання обладнання по висоті здійснюється регульованими опорами.
Плита електрична з духовкою Україна ПЕ-4Д оснащена 4 конфорками, потужність кожної конфорки – 3 кВт, з температурою нагрівання робочої поверхні до 400 градусів. Багатоступінчастий терморегулятор допоможе виставити потрібну для нагрівання потужність окремо для кожної зони. Підключається до джерела живлення 380 В.