Кількість
|
Вартість
|
||
|
Настільна смаження поверхня від українського виробника професійних кухонних машин «КИЙ-В» модель ЖЧ затребувана на кухнях підприємств масового споживання харчових продуктів (їдальні, ресторани, кафе, супермаркети та інші) з метою приготування великої кількості гастрономічною їжі з рибки, будь-якого виду м'яса, яєць , овочів та інших необхідних продуктів. Її основа виконана з нержавіючої, високоякісної, стали. Верхня частина (гладка поверхня) зроблена з сірого чавуну, товщиною 14мм. Має одну зону нагріву. Температура встановлюється за допомогою плавного регулятора. Прогрів зон рівномірний, що допомагає уникнути підгоряння. Забезпечена термостатом, що захищає від перегріву. Працює в температурному діапазоні від + 50 ° С до + 300 ° С. Нагрівання відбувається за допомогою нагрівальних елементів (ТЕНів). Управляється електромеханіка. Контроль за роботою поверхні здійснюють світлові індикатори. Забезпечена захисним бортиком. Має габаритні розміри 455х460х245мм. Проста у використанні і обслуговуванні. Підключення до джерела електричного живлення 220В.Продукти, приготовані на жарочних поверхнях дуже смачні й ароматні, зберігають практично всі вітаміни і мікроелементи.