БЮДЖЕТНИМ ОРГАНІЗАЦІЯМ ВІДВАНТАЖУЄМО ОБЛАДНАННЯ БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Каталог
Укр

Стелажі кондитерські (шпильки) використовуються в цехах термічної обробки продуктів харчування:
- перед завантаженням тістових заготовок в розстоєчні шафи і напівфабрикатів в конвекційні печі;
- для вивантаження з печей готової продукції.
При підборі розміру стелажа виходять з розміру листів, які будуть перевозитися. В основному, це гастроємності GN-1/1 і кондитерські листи з розмірами 600х400 мм.
Стелажі комплектуються чотирма поворотними колесами, два з яких із стопором.
Кількість рівнів під дека залежить від висоти стелажа.

Довжина, мм 460
Ширина, мм 600
Висота, мм 1650
Кількість рівнів 16
Матеріал каркаса Нержавіюча сталь
Матеріал робочої поверхні Нержавіюча сталь
Особливості Під лист 600х400 мм
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах

Стелаж кондитерський, 460х600х1650

Артикул: 12175
6 170 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
В кредит
Замовити швидко
  • Доставка в відділення перевізника "Нова пошта".
  • Адресна доставка перевізником
  • Доставка найманим транспортом

Більше інформації про доставку

  • Оплата за безготівковим розрахунком
  • Оплата у відділенні Нової Пошти при отриманні товару
  • Передоплата на картку ПриватБанку

Гарантія 12 місяців

Вгору