Кількість
|
Вартість
|
||
|
Індукційні плити дозволяють проводити різноманітну теплову обробку (прожарювання, бланшування, варіння, тушкування, запікання) продуктів. Необхідні у гарячих цехах барів, ресторанів, кафе, закусочних та багатьох інших закладів масового харчування. Малогабаритні та можуть працювати довгий період часу без виключення. Принцип роботи індукційної плити відрізняється від принципу роботи звичайної електричної плити: тепло тут генерується у основі посуду при впливі електромагнітного поля, що створюється спеціальною котушкою індуктивності. Тобто, при включенні плити здійснюється нагрівання самого посуду (а не конфорки, яка передає своє тепло посуду - як у звичайних плитах). За рахунок цього знижується час приготування, а також витрата електроенергії. Завдяки тому, що поверхня конфорки не нагрівається, виключається пригорання випадково розлитого вмісту посуду. Обов'язкова вимога до посуду для роботи на індукційній плиті - дно повинно мати феромагнітні властивості (має притягувати магніт). Конфорки виготовлені зі склокераміки, які витримують великі навантаження та стійкі до механічних пошкоджень.
Плита індукційна КИЙ-В ПІ-1Н.2-3,5, з потужністю конфорки 3,5 кВт, має корпус з нержавіючої сталі. Мінімальний діаметр посуду від 100 мм. Конфорка має захист від нагрівання випадково покладених на неї столових приладів, наприклад, ножа або ложки. Всі струмопровідні елементи всередині конфорки надійно захищені від пилу та пари. Сенсорна панель керування зі світловою індикацією має функції керування регулювання потужності, температури та таймера до 24 годин, з інтервалом 1 хвилина. Панель керування оснащена блокуванням кнопок від випадкового натискання. Плита комплектується маслостійким кабелем із вилкою для підключення до мережі.
Спеціально розроблена оптимальна конструкція плити забезпечує надійність та довговічність обладнання.