Кількість
|
Вартість
|
||
|
Газові плити дозволяють проводити різноманітну теплову обробку (прожарювання, бланшування, варіння, тушкування, запікання) продуктів. Необхідні у гарячих цехах барів, ресторанів, кафе, закусочних та багатьох інших закладів масового харчування. Перевага газових плит над електричними: можливість швидкої зміни інтенсивності роботи конфорки; більш висока швидкість нагрівання посуду за рахунок більшої температури полум'я; нижчі витрати на експлуатацію плити.
Газова плита ПГД-4-П, виробництва Кий-В (Україна), укомплектована 4 професійними газовими пальниками з мікроперфорацією для підвищення ефективності роботи та швидкого нагрівання. Масивні чавунні конфорки витримують наплитний посуд великого обсягу. Плити комплектуються системою газ-контролю, який унеможливить вибух або запалення газу (при випадковому згасанні полум'я система відключить подачу газу до пальників). Регулювання інтенсивності полум'я регулюється ергономічними ручками. Стільниці виконуються без зайвих швів, що спрощує санітарну обробку плити. Виконання плити – нержавіюча сталь. Регулювання по висоті та встановлення в рівень з рештою обладнання здійснюється за допомогою регулювальних опор. Плити підключаються до джерела природного (магістрального) газу, можливо замовити плиту з підключенням до балонного газу. Духовка із газ-контролем. Об'єм духовки 77 л. Комплектується двома листами з вуглецевого металу. Наявність градусника для духовки до 500 °С.