Кількість
|
Вартість
|
||
|
Промислова електрична плита – це найбільш затребуваний вид обладнання на кухні підприємства громадського харчування. За допомогою електроплит можна виконати практично всі процеси з теплової обробки продуктів харчування (варіння, смаження, тушкування, бланшування, запікання). Конфорки електроплит виготовляються з чавуну (габаритний розмір кожної конфорки - 295х417 мм) і для зручності використання утворюють собою суцільну поверхню. Завдяки цьому, для приготування їжі можна використовувати наплитний посуд будь-яких розмірів.
Єдиним мінусом цієї плити є повільна швидкість нагрівання конфорок. Тому протягом робочої зміни плиту не рекомендують вимикати повністю, а підтримувати температуру в межах 1/3 потужності конфорок, щоб цей недолік виключити.
Електричні перемикачі оснащені світловими індикаторами, що дають змогу візуально контролювати процес роботи конфорок.
Плита електрична з конвекційною духовкою ПЕД-6-К, виробника Кий-В (Україна), оснащена 6 конфорками, потужність кожної конфорки – 3 кВт, з температурою нагрівання робочої поверхні до 400 градусів. Багатоступінчастий терморегулятор допоможе виставити потрібну для нагрівання потужність окремо для кожної зони. Підключається до джерела електроживлення 380 В.
Стільниця виконується без зайвих швів, що спрощує санітарну обробку плити. Виконання плити – нержавіюча сталь. Регулювання по висоті та встановлення в рівень з рештою обладнання здійснюється за допомогою регулювальних опор. Для збирання випадково розлитих продуктів під конфорками встановлено висувний піддон.
Електроплита має відмінну ремонтопридатність, всі електричні складові підлягають відновленню, ремонту або заміні, що дозволяє використовувати це обладнання довгі роки.