Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пароконвектомат XEVC0711E1R серії ChefTop MIND.Maps призначений для приготування різних страв, випічки хлібобулочних та кондитерських виробів на підприємствах громадського харчування та торгівлі, в пекарнях та кондитерських. Модель оснащена підсвічуванням за допомогою зовнішньої LED-лампи та C-подібними із зубчастими нішами напрямними. Внутрішнє скло, що відкривається, полегшують чищення і забезпечують максимальну гігієну. Камера із закругленими кутами виконана з нержавіючої сталі AISI 304, напрямні - із профільованої сталі, дверний замок - із високоміцного самозмащувального технополімеру, внутрішній штифт дверної ручки - із вуглецевого волокна.
Режими випічки:
Конвекція: від 30 до 260 °C
Конвекція + пара: від 35 до 260 ° C, STEAM.Maxi від 30 до 90%
Конвекція + пара: від 35 до 260 ° C, STEAM.Maxi від 10 до 20%
Пара: від 35 до 130 °C, STEAM.Maxi 100%
Конвекція + сухе повітря: від 30 до 260 ° C, DRY.Maxi від 10 до 100%
Випічка з датчиком температури в серцевині продукту
Випічка з датчиком температури та функцією DELTA T
Попереднє розігрівання (максимальна температура): 260 °С
Додаткові функції та автоматичне програмування випічки:
MIND.Maps™: графічне зображення процесів приготування, що складаються з нескінченної кількості кроків
Збереження до 256 програм користувача
Можливість присвоєння імені та зображення збереженим програмам
Збереження назви рецепту будь-якою мовою
Розподіл повітря в камері:
Технологія AIR.Maxi™:
Вентилятори з реверсивним рухом
4 програмовані швидкості повітряних потоків, що встановлюються оператором
4 програмованих напівстатичних положень вентилятора, що встановлюються оператором
Управління кліматом у камері:
Технологія DRY.Maxi™:
Швидке вилучення вологості з камери, яке встановлюється оператором
Випікання з вилученням вологості 30-260 °С
Технологія STEAM.Maxi™:
Випікання на пару 35-130 °C
Комбінована випічка конвенція + пара 35-260 °C
Теплоізоляція та безпека:
Технологія Protek.SAFE™:
Максимальна ефективність та безпека при роботі (зовнішня поверхня печі та скла дверей не нагрівається)
Гальмування мотора для запобігання втратам енергії при відчиненні дверей
Модулювання електричної потужності відповідно до ефективної необхідності
Автоматична система миття:
Rotor.KLEAN™:
4 автоматичні програми очищення з миючим засобом та контролем подачі води
Вбудована ємність для миючого засобу
Відкриття дверей:
Ручний механізм для відкриття справа наліво
Блокування довільного відкриття дверцят у позиціях 60°-120°-180°
Допоміжні функції:
Візуалізація залишкового часу випічки (при роботі без термощупу у серцевині продукту)
Функція підтримки "HOLD"
Безперервна робота печі "INF"
Візуалізація настановних та фактичних значень часу, температури зонда та камери, вологості та швидкості вентилятора
Одиниця вимірювання температури у °C або °F
Технічні деталі:
Паронепроникна панель управління MASTER.Touch One
Система самодіагностики проблем та несправностей
Обмежувач температури для безпеки
Ємність для збору рідини з під'єднанням до зливу та постійним стоком, навіть при відкритих дверях
Контактний сенсор дверей
Технологія MAXI.LINK: дозволяє створювати колони із двох печей
Невелика вага - надійна конструкція завдяки застосуванню інноваційних матеріалів.