Кількість
|
Вартість
|
||
|
Швидко (шоково) заморожуючі апарати є необхідною на ринку громадського харчування новинкою. Це суперхолодильники, призначені знижувати температуру живильної продукції в максимально короткі часові терміни, домагаючись різноманітних перед просто холодильником переваг - економічності, гігієнічності та збереження гастрономічних продуктових якостей. Застосування таких шаф досить широке, а саме і першочергове на підприємствах, що займаються виробництвом напівфабрикатів, в готельних комплексах, санаторіях, кухнями великих ресторанів, фаст-фудами і так далі. П'ятирівневий шокової заморозки агрегат торгової італійкою марки «Angelo Po» з модельною назвою «XS-51-M» виробляється з високої якості стали не схильною до іржавіння. Вміщує розмір кожного рівня GN1 / 1 або 600х400мм з міжрівневий відстанню 60мм. Максимальний охолоджуваний режим температури +90 градусів, при передбачуваному мінімумі -18 градусів. Охолодити внутрішній об'єм камери допомагає безпечний холодоагент (R404a). Максимальної заморозки досягне за 240 хвилин (13 кілограм). Охолодить 55 кілограм продукту за 90 хвилин від +90 градусів до +3 градусів. Термоізоляція стінок по товщині 55 мм. Разморожування автоматичнє. Оснащений цифровою панеллю. Максимальне енергоспоживання 1,4 кВт за шістдесят хвилин. Габаритні розміри холодильника складають 745мм (довжина), 720мм (ширина), 900мм (висота). Важить холодильний агрегат 120 кілограм. Напруга 220В.