Кількість
|
Вартість
|
||
|
Печі, які готують за допомогою пари (ручної впорскування) і конвекції, знайшли своє застосування на всіх професійних кухнях, які готують для реалізації великої кількості клієнтів випічку (пиріжки, булочки, хліб), смажені, варені, приготовані на грилі продукти, зберігаючи при цьому вітамінний комплекс і корисні складові. У більшості купуються ресторанами, кав'ярнями, столовими та іншими гастрономічними предпріятіямі.Разработчікі електричного агрегату італійського виробника обладнання «Unox» модель «XFT-133» реалізували в ньому технологію «AIR-Maxi», що створює рівномірність розподілу пара всередині камерного простору (однаковий ступінь приготування в будь-якій точці). Здатний агрегат розмістити на 4-х рівнях листи з розміром 460х330мм при відстані 75мм між ними (входять в комплектацію). Має електромеханічне управління з установкою температури дозволенною для даного агрегату + 30 ... +260 градусів. Матеріал камери і самого корпусу - зносостійка нержавіюча сталь. Вентилятор високошвидкісний швидко розподілить внутрішнє тепло. Дверцята з високоміцними петлями мають подвійне скло (не береться зовнішнє скло нагрівання). Є високоточний таймер (2 хвилини). Електричне живлення, необхідне для його підключення - 380. Інструкція на UNOX XFT 133 необхідне для його підключення - 380. Інструкція на UNOX XFT 133 необхідне для його підключення - 380. Інструкція на UNOX XFT 133